Liefde voor het vak!

Welkom bij KIJK-Optiek! Al sinds 1997 een begrip in Geertruidenberg en omstreken voor persoonlijke service, kwaliteit en vakkennis. KIJK-Optiek is er voor brillen, zonnebrillen en contactlenzen in een zeer breed assortiment zodat we u optimaal kunnen helpen. De brillen en zonnebrillen in ons assortiment zijn niet op elke hoek te koop en zijn met veel kunde en passie gemaakt . Je hebt dus iets unieks en van topkwaliteit.

Liefde voor mijn vak is belangrijk, zonder liefde is het leven saai. Ik heb passie voor mooie brillen. Daarom zoek ik de beste monturen van over de hele wereld. Bijzondere monturen met liefde en vakmanschap gemaakt, met een perfecte pasvorm, en een lijnvoering die het mooiste in je gezicht naar voren haalt. Soms sober, soms extravagant, maar altijd met karakter. Brillen waar jij blij van wordt, en ik ook. Vaak  komen bij mij klanten binnen op advies van andere mensen, met de mededeling door mij geadviseerd te worden. Ons motto is niet voor niets “Uw gezicht is onze reclame”. Daarom ben ik trots op mijn collectie en mijn winkel.

Ook werk ik met werelds beste brillenglazen van HOYA. Een meest vooruitstrevend glas gemaakt met de nieuwste technieken. De hardste coatingen en de mooiste ontspiegelingen. Stap gerust bij ons binnen, dan laat ik je zien wat ik bedoel.

Parkeren voor de deur is gratis.

Misiu

Voor recensies klik hier

Welkom bij KIJK-Optiek

Uw Opticiën met een KIJK op Brillen, Zonnebrillen, Contactlenzen en Hoortoestellen en een ouderwetse TOP service

– uw gezicht is onze reclame –

Je bril vertelt wie je bent.

Een bril wordt vaak gezien als een noodzakelijk product. Oftewel, dat de bril niets uitmaakt bij uw uiterlijk. Maar dat is niet waar. Een bril kan veel betekenen voor uw uiterlijk. Dus is het belangrijk om een passend model aan te schaffen.

Je bril draag je elke dag. Maar welke staat het best? Een goed montuur versterkt de mooie lijnen van je gezicht, het onderstreept je karakter en persoonlijkheid. Een verkeerd gekozen montuur doet het tegenovergestelde.

EEN BRIL KIEZEN? VOLG JE HART!

Montuur-advies is geen wetenschap. Er zijn geen regels. Het allerbelangrijkst ben jij. Jij moet je bril met trots kunnen dragen. Hij moet jou fantastisch staan. Daarom kijk en luister ik naar jou. Wie ben je? Wat wil je uitstralen?

Daarnaast kijk ik naar de vorm van je gezicht, want de pasvorm is essentieel. Een bril kan nog zo mooi zijn, als hij te breed of te smal is werkt het niet. Ik ben erg kritisch. Wat niet goed zit gaat niet de deur uit. Gelukkig pak ik meestal wel in één keer de goede, en anders is de tweede raak.

Een bril moet voor mij aan de volgende eisen voldoen:

– Gewicht
– Comfort
– Kleur
– Kwaliteit
– Materiaal
– Mode

Daarom heeft KIJK Optiek een groot en snel wisselend assortiment aan monturen.

 

Voor uitgebreide informatie betreft beeldschermbrillen KLIK HIER

 

 

We doen ons best om de informatie op deze site zo accuraat, eerlijk en actueel mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat er een foutje insluipt of er iets veranderd is wat we nog niet op deze site vermeld hebben. Opmerkingen kunnen verstuurd worden naar info@kijkoptiek.nl.

Instagram

Facebook